Легло за кукли 7441335

Легло за кукли 7441335
Легло за кукли 7441335
Код на продукта: 7441335
Наличност: В наличност
Цена: 44,00лв.

1102950КЦЕ

Легло за кукли - двуетажно.

Леглото е без куклите.

Размер на кутията 50 х 32,5 х 10 см

Размер на леглото 50,5 х 30,5 х 49,5 см